2 bilder från eldprovet

Här var två bilder från eldprovet jag fick tag på. Förhoppningsvis kommer flera senare.

Vårt lag i eldprovet

Här är hela vårt eldprovetlag: Team ASDF
Från vänster: Benkku, Wictor, Patte, Henkka och jag längst fram


Bild från eldprovet vårdberget

^--Här är en annan random bild från när vi dricker öl och härjar på vårdberget

-Björn

On the road again

Då överlevde man wappen mot alla odds. Som jag gissade så blev det tisdagkväll->fredagmorron med några knappa timmar sömn varje morron. För att dra igenom programmet snabbt: Tisdagkvällen var det sitz med franskastuderandena som gällde. Sitzen gick bra men eftersläppet spårade ur. Hälften (inklusive jag) minns inte hur dom kom hem och flera gick hem med lite diverse blåmärken och dylikt. Hursomhelst så var det på G igen på onsdagen med eldprovet. Överlag gick det inte så bra för vårt lag poängmässigt sett pga några smärre missöden, men det var en minnesvärd dag som jag med glädje gör om i nästa år. Eftersläpp på studentkrogarna samma kväll förstås. Torsdagen var det utdelning av teknologtofsmössan på programmet klockan 12. Teknologmössan är i princip en lite pampigare och dyrare studentmössa med en tillhörande tofs som i åbo endast får bäras av teknologer. Efter den lilla ceremonin var det öl på kansli o slappa hela dagen, dels i solskenet, dels i kansliet. På kvällen var det ett traditionellt wappenfirande på vårdberget och jag säger bara herregud vad mycket folk där var. Alla finlandssvenska och ett skrämmande högt antal med studentmössor/teknologmössor på huvudet. Nog finns det mycket utbildat folk här i världen.

Efter vårdberget drog vi vidare till den traditionella årliga teknologwappmiddagen. Pampigt evenemang med 100 personer, kostym restaurangmat och vodkaflaskorna direkt på bordet. Jättekul kväll förutom att vi i DaTe styrelsen var tvungna att städa upp efteråt. Nåväl efter det bar det av igen till studentkrogen borgen där kvällen blev en succé trots den korta varseln. Träffade flera gamla vänner jag inte sett på länge, som kommit för att fira wappen i åbo. Efter eftersläppet var det eftersläpp på kansliet i nån timme till(?) men vid detta laget började orken ta slut. Hemåt for vi, käka lite frukost, 11 ringer farsan och säger att vi ska iväg till Östra Nyland. Alrighty then. Fredagen spenderades således med en sjudundrande baksmälla i bilen. Men det var som alltid kul att träffa släkten.

Nu är det tillbaka i åbo med saker till göra hela tiden. Senaste dagarna har jag försökt plöja igenom lite material gällande programvaruproduktion och runt hörnet ligger en skrämmande javaprogrammeringsuppgift. På torsdag-fredag blir det en snabbvisit till åland och på lördagen blir det sitz á la åland. Nästa vecka blir det mera programvaruproduktion, programmeringen skall göras klar och jag måste börja plugga till mattetenten som följer veckan därpå. Suck. Busy busy

-Björn

RSS 2.0